top of page
Sök

PM SM 2020 med anledning av Covid-19

Uppdatering Svenska Mästerskapen i Pickleball 2020 med anledning av Covid-19.Svenska Pickleballförbundet, Täby Badminton tillsammans med Täby Racketcenter samt Täby Kommun har sedan beslut togs att senarelägga mästerskapet arbetat med att hitta nytt datum givet rådande omständigheter. Det har varit en stor utmaning men nu finns ett sådant. Svenska Mästerskapen i Pickleball kommer genomföras under helgen 30/10 - 1/11 med start kl. 17.00 på fredagen i Täby på 26 stycken banor. Notera att inga andra förändringar görs gällande klasser och dyl.


Viktigt att poängtera att för att mästerskapet ska kunna genomföras krävs att vi kan göra det helt utifrån de vid tiden rådande riktlinjer som ges från Folkhälsomyndigheten samt att de restriktioner som nu är aktuella hävs. Ett slutgiltigt beslut om genomförande tas i månadsskiftet augusti/september baserat på rådande läge vid tidpunkten.


Jag vill passa på att tacka Täby Badminton, Täby Racketcenter och Täby Kommun för ett väl genomfört arbete vi nu tagit i mål.


Gunnar Svalander

Svenska Pickleballförbundet


Mer information kring boende osv komme senare och kommer uppdateras i minpickleball.se


Frågor angående tävlingen, kontakta Partik Kataja patrik@tabybadminton.se


Frågor angående anmälningar och avgifter ställs enklast till förbundet på tel 08-121 322 84, Dm facebook.com/pickleballsweden eller via mail kansli@pickleballsweden.org


Frågor angående ovanstående pm och press:

Gunnar Svalander

gunnar@pickleballsweden.org


317 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page