• Redaktionen

DI Weekend - Pickleballfeber i Sverige

Uppdaterad: 3 sep 2019


Vi allihopa, Pickleballsverige blev uppmärksammade med ett mittuppslag och en artikel om sammanlagt 3 sidor i förra helgens Dagens Industri Weekend. Rubriken var väl satt, Pickleballfeber i Sverige. Det är en ”pickleballvåg” som växer sig större och starkare för var dag runt om i Sverige just nu. Vi på förbundet är överväldigade över all feedback, många frågor och intresse som artikeln har skapat. Det är fantastiskt roligt. Vi hoppas nu att så många som möjligt blir inspirerade av detta, nya som gamla Pickleballfantaster och beger sig ner till Båstad för att prata och umgås Pickleball tillsammans med oss under Swedish Open med smygstart redan nu på fredag den 12 juli! Vill man ha ett pappersexemplar av tidningen så har Pickleballförbundet tillgång till ett begränsat antal för utdelning. Det kommer även finnas tillgängligt i Båstad, först till kvarn!

Credit:

Fantastiskt text: Peter Lundegårdh

Otroliga bilder: Jack Mikrut

Här är länken i Dagens Industri:

https://weekend.di.se/reportage/tennis-pickleballfebern-till-sverige

Credit:

Fantastiskt text: Peter Lundegårdh

Otroliga bilder: Jack Mikrut

Här är länken i Dagens Industri:

https://weekend.di.se/reportage/tennis-pickleballfebern-till-sverige

#media

154 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
  • spa_logo
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
Kontakta oss:

Svenska Pickleballförbundet

Org.nummer: 802510-0291

 

info@pickleballsweden.org

Svenska Pickleballförbundet® 
är ett registrerat varumärke