top of page
Sök
  • Skribentens bildRedaktionen

DI Weekend - Pickleballfeber i Sverige

Uppdaterat: 3 sep. 2019


Vi allihopa, Pickleballsverige blev uppmärksammade med ett mittuppslag och en artikel om sammanlagt 3 sidor i förra helgens Dagens Industri Weekend. Rubriken var väl satt, Pickleballfeber i Sverige. Det är en ”pickleballvåg” som växer sig större och starkare för var dag runt om i Sverige just nu. Vi på förbundet är överväldigade över all feedback, många frågor och intresse som artikeln har skapat. Det är fantastiskt roligt. Vi hoppas nu att så många som möjligt blir inspirerade av detta, nya som gamla Pickleballfantaster och beger sig ner till Båstad för att prata och umgås Pickleball tillsammans med oss under Swedish Open med smygstart redan nu på fredag den 12 juli! Vill man ha ett pappersexemplar av tidningen så har Pickleballförbundet tillgång till ett begränsat antal för utdelning. Det kommer även finnas tillgängligt i Båstad, först till kvarn!

Credit:

Fantastiskt text: Peter Lundegårdh

Otroliga bilder: Jack Mikrut

Här är länken i Dagens Industri:

https://weekend.di.se/reportage/tennis-pickleballfebern-till-sverige

Credit:

Fantastiskt text: Peter Lundegårdh

Otroliga bilder: Jack Mikrut

Här är länken i Dagens Industri:

https://weekend.di.se/reportage/tennis-pickleballfebern-till-sverige

#media

181 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Svenska Pickleballförbundet beslutade den 19 januari 2023 att tillsätta Projekt Pickleball. Projektets uppdrag var i korthet att beskriva för- och nackdelar för Svenska Pickleballförbundet (Pickleball

bottom of page