top of page
Sök

Välkommen till Svenska Mästerskapen i Pickleball - Rosvalla Arena 26-28 April 2019!

Uppdaterat: 3 sep. 2019


Detta är ett unik tillfälle att vara med i ett SM-sammanhang som bygger på glädje, spänning och social samvaro.

SM 2019 kommer att arrangeras i Nyköping och anmälan är öppen för 3 olika klasser som var och en erbjuder 3 kategorier nämligen singel, dubbel och mixed. Spel kommer att ske i en modern arena med goda förutsättningar. Matcherna i respektive kategori kommer att lottas och varje startande spelare erbjuds minst 3 matcher*.

Speldagar kommer huvudsakligen att vara 27-28 april. I anläggningen kommer det finnas cafeteria, omklädningsrum, matmöjligheter m.m. Helt enkelt allt som krävs för ett lyckat arrangemang!

I samband med SM bjuds också deltagarna in till en bankett. Där umgås vi med varandra för att fira alla som deltagit. Det blir middag med god mat och bra underhållning! Anmälan är öppen fram till 31 mars 2019 och spelprogram presenteras kort efter att anmälningstiden gått ut.

229 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page