top of page
Sök

Ett gigantiskt hjärta

PickleballSverige,

Förra torsdagen blev något av en kalldusch för oss alla. Mitt uppe i alla förberedelser nåddes vi av information från Folkhälsomyndigheten som gjorde att vi direkt var tvungna att fatta ett mycket enkelt beslut som innebar ett inställt SM. Givet rådande situation så innebär detta också att det inte kommer genomföras något mästerskap under 2020.
Reaktioner från er alla spelare runt om i landet har varit många sedan förra veckan. Såklart besvikelse och viss mått av tomhet här och där men framförallt så har vi sett stort engagemang, mycket värme och hejarop genom samtal, mess och mail!

🙏🏻

Stort tack till alla spelare, Patrik Kataja, Micke Mustonen, Peter Axelsson, Täby Badminton, Täby Kommun, Cliff och Franklin Sports Pickleball, Gusten GSL/HEAD, Kenneth Dahlin, Leo och Carola Advertising Products, Scandic Täby, GameCam, Raqt samt alla ni som har lagt ner massor av tid för att få detta mästerskap på plats!För er som har anmält er till Pickleball SM 2020 gäller följande:

  • Full återbetalning kommer ske för inbetalda anmälningsavgifter

  • Alla får sin Goodiebag hemskickad!

  • Alla som anmält sig till SM deltar även i utlottningen av de produktpriser som skulle gått till vinnarna.

Praktisk information.

Behöver ni hjälp så ring oss på 08-121 322 84, dm eller pickleballsm@pickleballsweden.org så hjälps vi åt!


Du är tvungen att godkänna ditt återköp och du kommer då få kvittens via epost på din återköp från vår kortleverantör Stripe.


För att underlätta administrationen ber vi Er att hantera ditt återköp skyndsamt och senast inom 14 dagar.


All hantering av biljetter och återköp ligger nu under "Mitt Profil" - "Mina Biljetter" på https://minpickleball.se


Vid återbetalning betalas pengar ut till det kort som du betalade biljetten med inom 3-5 arbetsdagar.


Då vi inte sparar adresser i Minpickleball.se är det viktigt att ni fyller i er adress i sin helhet så att vi kan skicka ut era Goodiebags och för t-shirts om ni har beställt.


För de som har efterfrågat om att avstå återbetalning helt eller delvis för att på så sätt bidra till Sv. Pickleballförbundets fortsatta arbete, är det fullt möjligt att göra så i samband med ditt återköp.

449 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page