top of page
Sök

Nations Cup - Första officiella tävlingen mellan nationer


Stolta kan vi Svenska Pickleballförbundet tillsammans med Deutschen Pickleball Bund e.V., La Asociación Española de Pickleball samt Pickleball Belgium presentera Nations Cup. Den första officiella tävlingen mellan nationer. Vi är extra stolta att vi tillsammans i Europa har arbetat fram Nations Cup och årets upplaga ska ses som startskottet på något stort.


Nations Cup 2022 spelas 9 juni i Rota Spanien.


Vi är alla väl medvetna om den sena timmen men gemensamt beslut är att genomföra tävlingen redan i år. Grunden till detta beslut är att det är av stor betydelse att man i år sjösätter Nations Cup då det bidrar till det fortsatta arbetet i projektet på många olika sätt.


Tävlingen är teamevent där nationer spelar mot varandra.

Varje landskamp består av 5 matcher, 1 damdubbel, 2 herrdubbel och 2 mixeddubbel.

Det är ett gruppspel där alla nationer möter alla. Därefter spelas ett finalspel.


Detta första år kommer vi ha en bredare trupp och en generösare uttagningsprocess än kommande år. Alla som är intresserade att delta i Sveriges trupp är välkomna att göra så. Dock kan vi inte ge besked om hur många matcher man får spela eller hur lagen sätts ihop.


Information Nations Cup:


Om du vill deltaga så kontaktar du omgående kansliet på 08-121 322 84 eller kansli@pickleballsweden.org.


Reballution Cup: Anmälningstiden för att delta i Reballution Cup är framskjutet så är du sugen på att delta i båda turneringarna går det bra.


Hotell:

One of the best hotels in the province of Cádiz and that will help in the global expansion of Pickleball with its collaboration to develop sports tourism. https://www.hace.es/hoteles-en-cadiz.../hotel-playa-luz/

- Double Room: 82€ , 41€/person (Breakfast included)

- 3 persons Room: 107€

- 36€/person (Breakfast included)

- 4 persons Room: 148€-155€

• 2 ADULTS + 2 Kids - 37€/person (Breakfast included) • 4 ADULTOS -39€/person (Breakfast included)

* in order to make reservations, you must send an email to jefe.recepción@hotelplayadelaluz.com, and mention that you come to the Pickleball competition and these prices will automatically be established.
130 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page