top of page
Sök
  • Skribentens bildGunnar Svalander

Idrottsverige har blivit smartare - Minpickleball.se är live
Nu tar vi nästa steg i vår digitaliseringsstrategi genom att släppa https://minpickleball.se

Det är plattformen för pickleballspelande i Sverige.


Det är en webapp som är tänkt för mobilen i första hand, men funkar även på dator och padda.


All handlar om tillgängliggöra sporten Pickleball till alla vill börja spela eller vill utveckla sitt spelande tillsammans med andra.


https://minpickleball.se kommer till en början med rad nyckelfunktioner.


  • Pickleball iD Genom att man skapar sitt konto skapar man också sitt unika Pickleball iD, något som till en början kan användas vid registrering av tävlingar och registrering av matcher som spelas social, tävlingar och sanktionerade tävlingar som ex. Svenska Mästerskapen. Biljetter kopplas till ditt Pickleball iD som man enkelt har tillgång.  • Rating eller kunskapsnivå. Svenska Pickleballförbundet har valt at gå samma väg som Internationella Pickleballförbundet IFP och Amerikanska Pickleballförbundet USAPA för att på ett tydligare och förenklat sätt för alla att hitta spelpartners, träningar och klasser vid tävlingar. Alla ska ha möjlighet att känna sig komfortabla att de spelar med andra på samma nivå. Oavsett om man söker socialt spel under några timmar eller vill hitta utmaningar för sitt spel. Din kunskapsnivå baseras på enkelt frågeformulär och den förändras i och med att du spelar och registrerar matcher. Här kan du läsa mer ingående om hur vårt ratingsystem fungerar.  • Registrering av matcher https://minpickleball.se kan du valfritt registrera din matcher. Du kan då påverka din rating, få statistik på dina spelade matcher. Ett enkelt och roligt sätt att följa din utveckling.

  • Kartfunktion Appen innehåller en karta över hela Pickleballsverige, till en böjan är kända platser där du kan spela pickleball samt arrangörer. Detta är för att göra det enkelt att hitta närmaste platsen för dig att spela Pickleball men också givetvis för att lyfta fram alla de som kämpar runt om i landet med skapa förutsättningar för spel.  • Biljetthantering En egen plats där du har tillgång till dina biljetter för arrangemang du anmält dig till.


  • Anmälan till tävlingar Du kan direkt i ditt konto på https://minpickleball.se anmäla dig och betala till turneringar. Stödjer de flesta kort samt Apple Pay och Google Pay. Dina biljetter kopplas då till Pickleball iD och hanteras direkt i appen av dig och tävlingsledning.  • Frågor och Svar Svar på frågor som rör rating, regler osv.

  • Support Direktkontakt med ambassadörer och Svenska Pickleballförbundet som givetvis syftar till att så långt det är möjlighet ge er det stöd ni behöver när ni behöver den.
Detta är ett första steg, vi kommer släppa ny funktionalitet efter hand.

Vi hoppas att vi får mycket feedback och som alltid om man vill bidra med exempelvis utvecklingen https://minpickleball.se så är man mer än välkommen att höra av sig så ska vi se till att man får alla tänkbara förutsättningar för att göra det.
179 visningar0 kommentarer
bottom of page