top of page
Sök

Pickleballförbundet lanserar PLAY

Uppdaterat: 3 sep. 2019


När Pickleballförbundet är på plats i Båstad för att visa upp Pickleball under Swedish Open Tennis, så smyglanseras Pickleballföbundets senaste satsning Pickleball PLAY som är en helt ny app för PickleballSverige.

- För oss handlar det bara om en sak, att det ska vara så enkelt som möjligt att spela Pickleball i Sverige. Då måste den så kallade "on boardingen" av nya spelare, föreningar och ambassadörer vara så enkel och bra som möjligt. Det kan till exempel innebära att man ger intresserade människor information om var man hittar närmaste Pickleballförening eller ambassadör, vilka Pickleballturneringar som spelas i höst eller vilka Pickleballevent som är aktuella i helgen. Sen handlar det givetvis om att ge alla våra ambassadörer och verksamhetsutvecklare ute i föreningarna support och rätt verktyg som underlättar deras vardag i att bygga verksamhet.

I och med att vi nu släpper en första version Pickleball PLAY så skrapar vi lite på ytan av vad som behövs. Vi såg en stor fördel att släppa PLAY event-del i Båstad, då vi kommer får in massor av feedback i och med att vi också har möjlighet att träffas på plats. Detta är inget projekt några stycken på förbundet ska sitta och göra över tid, här gäller det att hela PickleballSverige tycker till om vad som ska prioriteras osv för vi alla ska känna att PLAY ger oss något vi verkligen kommer använda.

Säger Gunnar Svalander på plats i Båstad.

När kommer föreningar kunna ta del av PLAY och använda PLAY i sin ordinarie verksamhet.

- Vi kommer starta upp med testgrupper i höst. Är man intresserad att vara en av de som vill börja använda PLAY så kan man redan nu anmäla sitt intresse genom att skicka ett mail till kansli@pickleballsweden.org

Kika in på PLAY här


160 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page