top of page
Sök
  • Skribentens bildRedaktionen

PickleballSverige först åker vi till Malmö :D

Uppdaterat: 3 sep. 2019


Packa väskan för drar vi snart till SM-Veckan och visar Sverige vår fantastiska sport. Pickleball är numer en del av SM-Veckan​s prova-på aktiviteter på fina Ribersborg i Malmö! Stort grattis till Svenska PickleballFörbundets medlemsförening Korpen Malmö Idrottsförening​ som är grymma arrangörer under hela veckan. Det kommer finnas 4 pickleballbanor öppna mellan den 26 juni t o m 2 juli. Pickleballförbundet är givetvis på plats och stöttar. Mer info och program

SM-Veckan på SVT Sport

Riksidrottsförbundet

(Tack Malmö Stad för lån av bild!)

#PickleballMalmö #SMveckan

46 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Svenska Pickleballförbundet beslutade den 19 januari 2023 att tillsätta Projekt Pickleball. Projektets uppdrag var i korthet att beskriva för- och nackdelar för Svenska Pickleballförbundet (Pickleball

bottom of page