top of page
Sök

PickleballSverige kommer till Båstad, Swedish Open Tennis 2019!!!

Uppdaterat: 3 sep. 2019


PickleballSverige Nu Är Det Klart, boka om era semestrar kom till Båstad och spela pickleball. Stolt kan vi idag bekräfta att Svenska Pickleballförbundet kommer under Swedish Open Tennis WTA & ATP kommer vara en av aktiviteterna i hamnområdet. En pickleballbana kommer finnas på plats som kommer vara öppen från kl. 10.00 - 22.00 fr o m den 13 juli t o m den 21 juli.

- Vi har alla precis landat efter vår fantastiska SM-helg. Då känns det helt fantastiskt att få ge denna nyhet till hela Sveriges Pickleballfamilj. De nio dagarna kommer fyllas med mängder av innehåll, det kommer vara bl a spelas en tävling. Det här kommer bli något alldeles extra. Vi har kämpat för detta och fått en unik chans så nu hoppas vi att Sveriges alla picklebalspelare kommer till Båstad. Vi tackar för förtroende vi har fått från Swedish Open, Båstad Hamn och alla andra som har hjälpt oss. Nu ska vi visa hela Sverige vilken fantastisk sport Pickleball är och det kan vi bara göra tillsammans säger Gunnar Svalander, Pickleballförbundet.

Innehåll och övriga detaljer uppdateras inom kort.

För frågor angående deltagare, möjlighet att hjälpa till, press och övriga frågor, maila kansli@pickleballsweden.org

118 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page