top of page
Sök
  • Skribentens bildRedaktionen

Pickleball-SM redan en succé!

Uppdaterat: 3 sep. 2019


Nu är det två dagar kvar innan anmälningstiden går ut till Pickleballsm. Det strömmar in anmälningar hittills över 100 anmälda och över 160 starter 🏆 Men vi siktar högre! Anmäl dig, familjen och alla kompisar, sprid och dela! Det kommer bli en fantastisk helg där man förutom får spela massor av Pickleball, får träffa människor från hela Sverige och ha massvis av skoj tillsammmans! Hela helgen kommer vara fylld av aktiviteter och överraskningar! Grym fest på lördagen, träffa Pickleballförbundet lär dig allt om Pickleball, Prova det allt det senaste som finns inom Pickleballutrustning och handla till rabatterade priser!!,Läs och anmälan https://Pickleballsm.se DELA Tack! 


41 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Svenska Pickleballförbundet beslutade den 19 januari 2023 att tillsätta Projekt Pickleball. Projektets uppdrag var i korthet att beskriva för- och nackdelar för Svenska Pickleballförbundet (Pickleball

bottom of page