top of page
Sök
  • Skribentens bildRedaktionen

Hej Malmö - Pickleballförbundet On Tour!


Söndagen den 26 augusti drar Pickleballförbundet söder ut för att stötta Korpen Malmö i deras satsning på Pickleball. Vi tog pulsen på Ola Pettersson Föreningschef Korpen Malmö som har bråda dagar inför helgens arrangemang.

Tjena Ola, vad är som händer hos er i Malmö nu på söndag? Söndag den 26 augusti kommer vi att ha öppet hus där man kostnadsfritt får komma och testa på pickleball. Berätta mer, hur kommer det sig att ni drar igång med Pickleball i Malmö? Vi har länge letat efter en idrott som passar många och är lätt att lära sig samt billigt att delta i. Vi blev tipsade om Pickleball av föreningsutvecklare Andreas Fält ifrån Korpen Riks. Hur tror du Pickleball kommer utveckla som sport i Sverige inom ett par år? Jag tror att pickleball kommer bli en stor sport i Sverige. Detta med anledning av att sporten är så flexibel. I princip alla kan spela, man kan mixa åldrar, kön, skicklighet. Lägg till att det är superenkelt att komma igång till en mycket rimlig kostnad. Med andra ord succé. Till sist, om man vill komma till er och prova Pickleball på Söndag, vad är det som gäller? Vi kommer köra 3 pass under dagen. PASS 1: 11:15 - 13:15 PASS 2: 13:30 - 15:30 PASS 3: 15:45 - 17:45 Anmälan görs genom att skicka ett mail till; info@korpenmalmoif.se Uppge för & och efternamn samt ditt mobilnummer samt vilket av passet du vill gå på! Begränsat antal platser! Först till kvarn! Korpen Malmö IF hälsar alla Varmt välkomna

Tack Ola för att du tog dig tid med oss, vi syns på söndag

Pickleballförbundet kommer givetvis vara på plats hela dagen, för att visa, spela och svara på frågor om Pickleball. Tag chansen du med och kom till Korpen i Malmö på söndag,

  • Arrangemanget är helt gratis

  • Inga förkunskaper behövs

  • Alla är välkomna

  • Utrustning finns att låna

Mer info och anmälan till Pickleball i Malmö!

Vill ni också ha besök av Svenska Pickleballförbundet eller på andra sätt få hjälp av oss tveka inte att kontakta oss, maila oss på kansli@pickleballsweden.org

#Picklleballförbundetontour #PickleballMalmö

146 visningar0 kommentarer
bottom of page