top of page
Sök
  • Skribentens bildRedaktionen

Grundutbildning Pickleball, anmälan öppen!

Uppdaterat: 8 mars


Nu går det bra att anmäla sig till kursen Grundutbildning Pickleball.

Inte bara kommer det finnas mycket matnyttigt på utbildningen att till sig, detta är också ett ypperligt tillfälle till att nätverka med andra "Dinkers and Bangers" i Sverige. Så vi hoppas på god uppslutning från alla föreningar runt om i landet till denna Sveriges första Pickleballutbildning.

Läs mer om Grundutbildning Pickleball och Anmälan

(OBS! begränsat antal platser)

I och med detta lanserar vi även en ny avdelning där vi kommer samla allt som rör Pickleball och utbildningar i Sverige. Kolla i den här!

#Pickleballutbildning

109 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

För att kunna anmäla sig till Svenska Mästerskapen i Pickleball 2023 så behöver du ladda ner applikationen Raqt - Pickleball, family & friends för IOS https://apps.apple.com/es/app/raqt-chat/id1617653