top of page
Sök
  • Skribentens bildRedaktionen

Svenskpickleball.se - nu finns möjlighet att handla allt ni behöver för att komma igång!


Vill du eller ni er förening komma igång med PIckleball så finns nu all ni behöver i Sverige för omgående leverans hos Svenskpickleball.se

Svenska Pickleballförbundet samarbetar med Svensk Pickleball för att underlätta för alla att komma igång med Pickleball på ett tryggt, enkelt och prisvärt sätt. Genom att handla av Svenskpickleball.se så är du garanterad att det du köper är av hög kvalitet från leverantörer vars produkter är godkända av USAPA och IFP samt att ni stöttar utvecklingen av Pickleball som sport i Sverige.

Svenskpickleball.se

#SvenskPickleball #Pickleballutrustning

383 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

För att kunna anmäla sig till Svenska Mästerskapen i Pickleball 2023 så behöver du ladda ner applikationen Raqt - Pickleball, family & friends för IOS https://apps.apple.com/es/app/raqt-chat/id1617653