top of page
Sök
  • Skribentens bildRedaktionen

Nya & gamla regler, hämta hem ditt exemplar av 2018 års upplaga av regelboken.


Kommentar!

Regeländringarna 2018 handlar mycket om förtydliganden och mindre justeringar. Glädjande nog har det förtydligats att personer med funktionsnedsättning får studsa bollen inför serve. I övrigt har det blivit särskilt viktigt att hålla reda på vilken sida man ska slå serven ifrån och vem som är den korrekta mottagaren. Numera får man inte längre fråga domaren om man står på rätt sida som servare, eller om man är rätt servemottagare

Pickleball regler / Usapa IFP 2018 Ruleebook

Ladda ner hela boken här

Här är en länk till de viktigaste förändringarna i 2018 års upplaga av regelboken

USAPA/IFP Major Rule Revisions

#USAPA #IFP #Pickleballregler

222 visningar0 kommentarer
bottom of page