• Redaktionen

Häftig action på Usif i Uppsala då man lirade rullstolspickleball.


Grymt drag och härliga bilder från USIF Uppsala från första sammankomsten av rullstolspickleball. Intresset var stort att när man började träna rullstolspickleball. Vill ni komma igång med rullstolspickleball som man gjort på USIF i Uppsala så kontakta pickleballförbundet så hjälper vi till.

Vill ni veta mer om hur man spelar rullstolspickleball och vilka regelförändringar som finns rekommenderas att läsa vidare på Amerikanska Pickleball förbundets, USAPA hemsida. De har bra information kring rullstolspickleball, para-pickleball.

USAPA Para-pickleball

#Rullstolspickleball #Parapickleball #Usif #Uppsala #Pickleballträning

68 visningar0 kommentarer
  • spa_logo
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
Kontakta oss:

Svenska Pickleballförbundet

Org.nummer: 802510-0291

 

info@pickleballsweden.org

Svenska Pickleballförbundet® 
är ett registrerat varumärke