top of page
Sök
  • Skribentens bildRedaktionen

Pickleball Finland bjuder in till tidig julfest!


Den 9 december går Xmas Games 2017 av stapeln i Espoo Finland. Ett antal Svenska Pickleballspelare kommer åka österut till vårt grannland och tävla i Finska Xmas Games. Är ni sugna att testa er mot internationellt motstånd i Pickleball så är detta ett ypperligt tillfälle. Klasser som man kommer tävla i är damdubbel, herrdubbel och mixed.

För anmälan och mer info Xmas Games 2017

Pickleball Finland

#Tävling #PickleballFinland

32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Svenska Pickleballförbundet beslutade den 19 januari 2023 att tillsätta Projekt Pickleball. Projektets uppdrag var i korthet att beskriva för- och nackdelar för Svenska Pickleballförbundet (Pickleball

bottom of page