• Redaktionen

Amsterdam Pickleball 2018


Hej alla, Ni som planerar åka med till Amsterdam i maj kan läsa lite här http://pickleballholland.nl/nl_NL/international-tournament-3/ Notera gärna intresse och/eller om ni har anmält er till tävlingen i vårt event. Så ska vi försöka samordna så långt det är möjligt gällande boende och resor. Givetvis måste officell anmälan upprättas på Holländska Förbundet hemsida. Det finns begränsat antal platser. Så är ni sugna räck upp handen så tidigt som möjligt.

Program Wednesday May 23 : pickleball evening in Amsterdam, Sportshall de Pijp Thursday May 24: afternoon: a free guided walking tour through Haarlem and after that outdoor (or indoor) play with Pickleball Haarlem. Friday May 25: morning: a free guided walking tour through Amsterdam 3-7 pm: singles tournament 6 -9 pm: registration and free play for all participants,referee clinic, meet old and new pickleballfriends and playing partners. Saturday May 26: 9 am - 7 pm: men's and women's doubles 7.30 pm: dinner in the topsportcentre Almere Sunday May 27: 9 am - 6 pm: mixed doubles

#Tävling

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Svenska Mästerskapen 2020

Nu finns samtliga hålltider och lottning ute på https://minpickleball.se

  • spa_logo
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
Kontakta oss:

Svenska Pickleballförbundet

Org.nummer: 802510-0291

 

info@pickleballsweden.org

Svenska Pickleballförbundet® 
är ett registrerat varumärke