top of page
Sök
  • Skribentens bildRedaktionen

Hemkommen från Madrid


Fantastiska dagar i Madrid där vi fick vara med om att skriva historia under fredagen då Svenska PickleballFörbundet medverkade i det första Bainbridge Cup, Usa vs Europe.

Tyvärr vann USA med klara siffror men alla vänner av Pickleball har all anledning att fira detta historiska event. Svenska PickleballFörbundet medverkade även i Spanish Open som spelades under lördagen och söndagen.

Här ett skönt klipp från en fantastisk match där bl annat Marcin Rozpedski medverkade

Veckan inleddes med en rad clinics och vänskapsmatcher mellan de olika nationerna. Verkligen en härlig känsla att bara få gå runt på mäktiga Ciudad de la Raqueta (Racket Stan) och småprata med Pickleballentusiaster från världens alla hörs. Vilken stämning, som en stor familj på semester.

Här Svenska Pickleballförbundet tillsammans men PickleballSpain och Pickleball Uk efter en vänskapsmatch.

#bainbridgecup2017 #SpanishOpen2017

64 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Svenska Pickleballförbundet beslutade den 19 januari 2023 att tillsätta Projekt Pickleball. Projektets uppdrag var i korthet att beskriva för- och nackdelar för Svenska Pickleballförbundet (Pickleball

bottom of page